Uitgeest 2 tegen SDO 2

We beginnen niet goed aan de wedstrijd. Na 5 minuten veroorzaakt Camiel een strafschop die onberispelijk wordt ingeschoten. 1-0. Na een kwartiertje trekt Jesper de bal strak voor het doel, maar we komen net te kort voor de gelijkmaker. Na een half uur schiet Nedzat met een mooie zwabberbal net in het zijnet. Na 37 minuten klapt de buitenspelval niet goed dicht in de ogen van de scheidsrechter en komt Uitgeest op 2-0. Vijf minuten later tikken we de bal zelf in ons eigen doel en is de stand 3-0. Het succes van de Hollandse avond bij SDO van de dag ervoor is goed te zien in het veld. Het voetbal is ronduit slecht.

In de rust trekt Jelle flink van leer. Dat heeft enig effect. We spelen nu beter dan in de eerste helft. Al na 2 minuten scoort de uitblinkende Jesper de 3-1 na een fraaie aanval. Zou het toch nog kunnen? Na 10 minuten ontstaat zowaar opnieuw een goede kans voor SDO. De bal gaat echter net naast. Na een kwartier staat Pepijn niet goed opgesteld en wordt hij verrast met een bal in de uiterste hoek. Ook inglijdende verdedigers weten de bal niet voor de lijn te keren. 4-1. We zijn opnieuw overal net een stap te laat. Na 70 minuten komt Björn Camiel aflossen in de verdediging. Dat is voor hem een nieuwe plek, maar het gaat best redelijk. Nedzat, Jeffrey en Jesper zijn de enigen die hun niveau halen. 10 minuten voor tijd schiet Oussama de bal hard op de vuisten van de keeper die daarmee een doelpunt voorkomt. Even later tikt de keeper de bal op de lat en is er niemand die de bal in het net werkt. Vlak voor tijd scoort Jelle nog de 4-2 na een goede voorzet van Van Velzen.

Opstelling: 1 Pepijn Pappot; 2 Jeppe Vroegindewei ; 3 Camiel Waanders; 4 Youri Snip; 5 Jeffrey Hesta; 6 Tim Majoor; 7 Oussama El Hannassi; 8 Jesper Spanjerberg; 9 Jesse van Velzen ; 14 Nedzat Osmanovitsch; 11 Jelle Reijerse. Reserves: 12 Björn van Velzen. Trainer: Floris Steinhart