SDO 100 jaar

Koninklijke onderscheiding

 Koninklijke
 Erepenning

 11-11-2017

 

 

SDO FBLogo 40SDO TwitterLogo 40

VVIJ 2 tegen SDO 2

 De tegenstander speelt erg compact waardoor het erg druk is op het speelveld waar de bal is. We hebben veelvuldig balbezit en zetten veel aanvallen op. Tot aan het strafschopgebied lukt dat redelijk, maar de eindpass is niet goed. Het vele werk levert nauwelijks enig gevaar op. De keeper van VVIJ kijkt in de eerste helft tegen de zon in, maar hij wordt niet getest met afstandsschoten of hoge ballen.

VVIJ speelt graag de lange bal op een zeer grote spits, die alle ballen controleert of direct doorkopt op zijn mede spelers. Tegen hem aanduwen en springen heeft geen effect op hem. Pas na 42 minuten krijgt Bram een eerste kans voor SDO, maar de keeper raakt met veel geluk de ingeschoten bal met zijn voet. Na 44 minuten krijgt VVIJ een zeldzame hoekschop. De organisatie van de verdediging klopt niet. Bovendien gaat Brian onder de voorzet door, waarna een volledig vrijstaande VVIJ’er de bal eenvoudig binnenkopt. 1-0

De eerste aanval na rust is voor VVIJ. De bal beland op de lat buiten bereik van Brian, die de terugspringende bal eenvoudig kan vangen. Uit de eerstvolgende aanval scoort Bram netjes de 1-1. Eindelijk komt de bal eens goed aan bij een medespeler in het strafschopgebied. We hebben nu de wind mee. Na 10 minuten krijgt de scheidsrechter een armzwaai tegen zijn hoofd. Na enkele minuten kan hij de wedstrijd voortzetten. Helaas is hij wat warriger dan in de eerste helft en niet in ons voordeel. Gelijksoortige overtredingen worden niet overeenkomstig afgehandeld. Na 67 minuten komt Oussama erin voor Youri. We willen deze wedstrijd graag winnend afsluiten.  De tegenstander beperkt zich hoofdzakelijk tot verdedigen en maken daarbij veel kleine overtredingen. Na 75 minuten komt Luuk Jesse aflossen en gaat op 10 spelen. We creëren een rij mogelijkheden, maar scoren niet.  Tien minuten voor tijd komt Timo er nog in voor Mike. Hij pakt nog net een gele kaart mee. De tegenstander vindt het allang best dat de wedstrijd bij 1-1 wordt afgefloten.

Opstelling: 1 Brian Peters; 2 Ruben Gerth; 3 Camiel Waanders; 4 Youri Snip; 5 Mike de Ruiter; 6 Jimmy van ’t Land; 7 Bram van den Berg; 8 Jasper Spanjerberg;  9 Jesse van Velzen; 11 Jesse van ’t Land; 14 Tim Majoor. Reserves: 12 Luuk Willemsen; 15 Oussama El Hannassi; 16 Jelle Rijerse; 17 Timo Frederiks. Trainer: Floris Steinhart.

Copyright © 2018. All Rights Reserved.