SDO 100 jaar

Logo SDO 100 jarig 04.07.16 goedgekeurd

Activiteiten
100 jarig
bestaan
klik op het logo

SDO FBLogo 40SDO TwitterLogo 40

Zaterdag 2 Ajax sneuvelt in beker

05ed.jpgAjax zaterdag 2 is in de kwartfinale van de districtsbeker voor reserveteams uitgeschakeld. Thuis tegen zondag-hoofdklasser SDO 2 werd het 3-3 (3-1 bij rust). De ploeg uit Bussum won echter na strafschoppen (7-8).

Lees meer...

Ajax 2 - SDO 2 Kwartfinale KNVB beker

AjaxSDO logo zonder wit

Bij het inspelen voor de wedstrijd lijken de meeste spelers van SDO messcherp. De ballen vliegen onhoudbaar voor Brian in het doel. In de eerste helft is daar niet zoveel van te merken. Ajax zet gelijk flink druk en we lijken toch wel wat geïmponeerd door deze tegenstander. We hebben vooral moeite om de bal in de ploeg te houden omdat Ajax in de omschakeling direct druk zet. Na 6 minuten gaat het al fout. Na en voorzet vanaf de vleugel, tikt Ties de bal onder druk van zijn tegenstander in eigen doel.

Klik hier voor een verslag van Ajax

Lees meer...

SDO 2 tegen Hoogland 2

We beginnen goed aan de wedstrijd. In de 3e minuut draaft Daniel buitenom langs zijn tegenstander. Hij levert een strakke voorzet af die snoeihard wordt ingekopt door Jeroen. 1-0. We staan lekker compact en spelen veel korte combinaties die goed lopen. Henny grijpt goed in voor de tegenstander gevaarlijk kan worden. In de 24e minuut schiet Daniel centimeters over het doel van Hoogland. Even later doet Jelle dit hem na. Daniel krijgt een bal hard tegen zijn hoofd en is even groggy.

Lees meer...

SDO 2 periodekampioen

Rens Kamer had gezorgd voor een speciale schaal voor SDO 2 als periodekampioen. Vooraf werd deze getoond door trainer Floris. In deze wedstrijd kon dit kampioenschap worden verzilverd. Vorige week hadden we met ruime cijfers van deze tegenstander in de beker gewonnen, waardoor we op 22 maart tegen Ajax 2 op de Toekomst mogen spelen.

Lees meer...

SDO 2 tegen SCH ’44 voor de beker

Steijn VisserWe begonnen ruim een kwartier te laat wat onwennig aan deze bekerwedstrijd. De tegenstander werd vroeg onder druk gezet en trok zich massaal terug rond het eigen strafschopgebied. Vandaar werd de bal over grote afstand naar voren geknald en de aanvallers moesten er maar wat goeds mee doen. We combineren aardig, maar door de grote drukte rond het strafschopgebied bleek het moeilijk de juiste eindpass naar de aanvallers te versturen. Na 15 minuten kwam de eerste echte mogelijkheid voor SCH. Steijn Visser pakte de bal echter vlak voordat er gescoord kon worden.

Klik op de foto voor meer foto's

Lees meer...

Copyright © 2017. All Rights Reserved.