SDO 100 jaar

Koninklijke onderscheiding

 Koninklijke
 Erepenning

 11-11-2017

 

 

SDO FBLogo 40SDO TwitterLogo 40

SDO 2 - SO Soest 2 7-3 (beker)

SDO 2 bekerSDO 2 heeft thuis geen problemen met SO Soest 2. SDO won gemakkelijk met 7-3

Klik op de foto voor meer foto's

 

HFC 2 tegen SDO 2

Onze tegenstander was vorige week weer kampioen geworden. Als gevolg daarvan speelden zij in een fantasie opstelling. Bij SDO wilde niemand een afgang en speelde iedereen op zijn eigen plaats. Helaas was HFC een maatje te groot voor ons en stonden we na 5 minuten al met 2-0 achter. Na 18 minuten is de stand 3-0 geworden en besluit de scheidsrechter tot een korte drinkpauze. Er wordt wel hard gewerkt door SDO maar qua snelheid en techniek komen we flink tekort. De scheids maakt bijtijds een einde aan de eerste helft.

Lees meer...

SDO 2 tegen Hoogland 2

De eerste serie aanvallen gaan goed tot aan de 16 van Hoogland. De laatste voorzetting is telkens net niet goed en er ontstaan dus geen echte kansen voor ons. Na ruim een kwartier krijgt Jesse een eerste prachtige schietkans, maar hij schuift de bal naast het doel. Na 22 minuten volgt de eerste drinkpauze die wegens de hoge temperatuur is ingevoegd. Uit een hoekschop kopt Jelle de bal goed door naar Jesse die net over kopt. Na 44 minuten zet Timo de bal goed voor op Jelle die hard inschiet. 1-0. Een minuut later grijpt Rolf net naast een hoge bal uit een corner en wordt de stand gelijkgetrokken 1-1.

Lees meer...

Abcoude 2 tegen SDO 2

We beginnen niet goed aan de eerste helft. We kunnen elkaar niet vinden en er ontstaan geen goede combinaties. Pepijn speelt de bal verkeerd uit. Recht in de voeten van een tegenstander, maar die schiet gehaast naast het doel. De aanvallen over links lopen op niets uit. Over rechts lopen de eerste aanvallen wel, maar komen we niet toe aan afronden op doel.

Lees meer...

Hoogland 2 tegen SDO 2

We beginnen goed aan de wedstrijd en creëren direct een aantal kleine kansen. Pas na 20 minuten krijgt Hoogland wat meer greep op ons spel en krijgen ook zij een aantal mogelijkheden. Na 23 minuten krijgt Hoogland een corner. De strakke bal wordt goed ingekopt en langs Pepijn geplaatst.  1-0. Vijf minuten later scoort Jesse de gelijkmaker uit een uitstekende voorzet van Bram. Over en weer ontstaan mogelijkheden op een doelpunt. Jelle schuift de bal na 36 minuten net naast het doel. We vallen goed aan en laten de bal lekker  rondgaan. De tegenstander loopt soms flink achter de bal aan zonder die te veroveren. Hesta kopt de bal uit een goed genomen corner lekker hoog in het doel. De keeper van Hoogland krijgt er nog net zijn vingers achter.

Lees meer...

Copyright © 2018. All Rights Reserved.