SDO 100 jaar

Logo SDO 100 jarig 04.07.16 goedgekeurd

Activiteiten
100 jarig
bestaan
klik op het logo

SDO FBLogo 40SDO TwitterLogo 40

SDO 2 tegen DCG 2

Onder een stralend zonnetje beginnen we in Amsterdam slecht aan de laatste wedstrijd van deze competitie. Al na 1 minuut komen we achter met 1-0 nadat we de bal hebben gemist in de as van de verdediging. Jeroen scoort bijna als hij een uittrap van de keeper goed blokkeert. De bal gaat centimeters naast de paal en naast het doel. We spelen geen slechte wedstrijd en krijgen een rij van goede kansen op de gelijkmaker, maar de bal gaat er niet in. Achterin houdt Brian ons met een aantal goede reddingen in de wedstrijd.

Lees meer...

SDO 2 tegen HFC 2

De kampioen werd met een erehaag ontvangen door de spelers van SDO toen zij het veld opkwamen. We beginnen voorzichtig aan deze wedstrijd. De heenwedstrijd hadden we met 10-1 verloren. We geven nu minder kansen weg, creeeren zelf ook weinig kansen en de Koninklijke is niet echt scherp vandaag na hun kampioensfeest van vorige week. We zijn zenuwachtig aan de bal en leiden daardoor onnodig balverlies. De keeper van HFC stuit de doorgebroken Do Brand onreglementair buiten het strafschopgebied. Dat leverde hem de eerste gele kaart van de wedstrijd op.

Lees meer...

Hercules 2 tegen SDO 2

Onder een stralend zonnetje startten we flitsend tegen Hercules. De tegenpartij heeft de bal nog niet beroerd als hij al in het doel van Hercules is beland. Binnen 1 minuut kopt Jeroen de bal binnen na een voorzet van Jesse die links op de flank speelt. Hercules valt flink aan en Brian houdt ons op voorsprong door de bal te pakken voor de 2 tegenstanders die vrij achter hem staan. Na 5 minuten komt Martijn in botsing met een ploeggenoot en een tegenstander. Hij heeft veel pijn aan zijn rechterbeen en moet de wedstrijd staken.

Lees meer...

SDO 2 tegen AFC 2

We beginnen goed aan de wedstrijd. Na 2 minuten ontstaat de eerste grote kans voor Jeroen. Een strakke voorzet van Oussama gaat voor het doel langs, maar Jeroen mikt op de keeper in plaats van op een hoek. Ook AFC krijgt goede kansen, maar Brian houdt het elftal op de been.  Het is een open wedstrijd. Na 22 minuten raakt de nr 10 van AFC een terugspringende bal vol met de wreef. 0-1. Daarna zijn we een aantal keren opnieuw dreigend, maar vooral de eindpass is niet goed. Na een half uur spelen krijgt Brian een harde schuiver niet onder controle. De bal rolt uit zijn handen en AFC scoort 0-2. Na 35 minuten probeert Jim een doelpunt te voorkomen, wat helaas mislukt.0-3. Bij deze actie raakt hij geblesseerd aan zijn enkel en moet het veld verlaten. Camiel komt hem vervangen in het hart van de verdediging. We hebben moeite de bal aan eigen medespelers te geven. Veel te vaak wordt de tegenstander gewoon aangespeeld.

Lees meer...

RKAV Volendam 2 tegen SDO 2 voor de beker

Dominique BrandOnmiddellijk na de aftrap krijgt Martijn de hem toegespeelde bal niet onder controle en gaat de tegenstander er mee aan de haal. Martijn probeert dit te corrigeren en maakt een overtreding op de tegenstander. De scheidsrechter beoordeelt dit als het neerhalen van een doorgebroken speler en stuurt Martijn nog in de eerste minuut van het veld. Jimmy moet het gat centraal achterin gaan vullen. Na 10 minuten krijgen we onze eerste kans. Do Brand haalt de achterlijn van RKAV en legt de bal goed terug.

Klik op de foto voor meer foto's

Lees meer...

Copyright © 2017. All Rights Reserved.