SDO 100 jaar

Koninklijke onderscheiding

 Koninklijke
 Erepenning

 11-11-2017

 

 

SDO FBLogo 40SDO TwitterLogo 40

Eerste training van de selectie

Koen Janssen eerste trainingDe eerste training van de selectie zit er op. Nog lang niet alle spelers zijn terug van vakantie maar het was best een aardige groep met veel nieuwe gezichten. Trainer Koen Janssen begon voortvarend na een eerste kennismaking. De voorbereiding voor de eerste bekerwedstrijd tegen Urk  is gestart. 

Klik hier voor meer foto's

SDO in KNVB-beker naar Urk

Bekerwedstrijd© Foto Johan van der Geest
Bekerwinnaar SDO heeft een uitduel bij Urk geloot.

Lees meer...

Ivar van Dinteren vertrekt als hoofdcoach heren senioren SDO

Ivar van DinterenWat wij niet gehoopt hadden wordt toch nog werkelijkheid. Ivar heeft deze week aangegeven alsnog, zijn pas getekende contract als hoofdcoach bij SDO voor het seizoen 2018 - 2019, te ontbinden. Hij heeft deze week een akkoord bereikt om bij de BVO (Betaald Voetbal Organisatie) Almere City een fulltime contract te kunnen tekenen waarbij hij de functies van assistent trainer Almere City 1 en coach van Jong Almere City zal vervullen. U zult zich nu afvragen hoe dit kan.

Lees meer...

Laatste avond selectie 1 2 en 3

Einde seizoen 2018

Laatste avond selectie 1 2 en 3
Het seizoen voor de selectie elftallen 1 2 en 3 is achter de rug. De laatste avond werd besloten met een BBQ en natuurlijk werden allen mensen die het hele seizoen achter de selectie stonden op deze avond bedankt voor hun Werk. Ook werd traditioneel de beste speler gekozen. Al met al een prachtige avond na een prachtig seizoen

Copyright © 2018. All Rights Reserved.