SDO 100 jaar

Koninklijke onderscheiding

 Koninklijke
 Erepenning

 11-11-2017

 

 

SDO FBLogo 40SDO TwitterLogo 40

Hoogtepunt.

Rick van der Velden afscheidHeeft u enig idee hoeveel synoniemen er bestaan voor het woord “hoogtepunt”? Waarschijnlijk kunt er drie of vier bedenken. Orgasme is natuurlijk het eerste synoniem dat in u op komt, logisch. Wie denkt er bij hoogtepunt aan iets anders dan aan orgasme, ja toch, niet dan? Wellicht schiet u het synoniem “climax” te binnen, “top” of “toppunt”. Heeft u een klassieke opleiding of vult u graag een kruiswoordpuzzel in dan komt u op de mooiere synoniemen voor “hoogtepunt”. Apogeum bijvoorbeeld. Polderporno zou toch een heel andere plaats op de normen en waardenladder krijgen als dit woord door de acteurs zou worden gebruikt: “Ho, ja, ja, jaaaahhh, mijn apogeum”.

Lees meer...

SDO - Purmersteijn 0-2

Rick van der Velden PurmersteijnSDO heeft de laatste thuiswedstrijd verloren.De wedstrijd werd gespeeld met rouwbanden tgv het overlijden van Erelid Joop Post.  Purmersteijn had, net als SDO nog een kleine kans om te spelen voor promotie. SDO is daarvoor nu uitgeschakeld na de 0-2 nederlaag. De wedstrijd begon best goed. SDO was de betere ploeg en kreeg ook nog kansjes. Tot de 38 min. Desley Groenewegen werd, terwijl er geen bal in de buurt was een schop. Scheidsrechter Horst zag niet wat er gebeurde maar Kick van Aelst van SDO wel. Hij ging naar de dader en duwde hem. Scheidsrechter Horst vond het genoeg voor een rode kaart. De druk werd in de tweede helft groter op het doel van SDO. Lester Aarsman profiteerde daarvan. Met een volley schoot hij de 0-1 binnen. Vlak voor tijd maakte Yassin el Yaakoubi aan alle onzekerheid een einde. Hij schoot de 0-2 binnen. Na afloop werd Rick van der Velden in zijn laatste thuiswedstrijd door de spelersgroep uitgewuifd. Hij speelt volgend seizoen niet meer voor SDO.
Klik op de foto voor meer foto's

SDO - Purmersteijn zondag 20 mei

PurmerendZondag 20 mei 2018 SDO – Purmersteijn de negenentwintigste en laatste thuiswedstrijd in de Hoofdklasse A, seizoen 2017-2018.

Nog twee wedstrijden en dan moet de inmiddels verwende SDO-supporter zich behelpen met voetbal uit Rusland. Natuurlijk, de finale in Moskou, België – Marokko, is wel iets om naar uit te kijken maar zo geweldig als Breukelen op een mooie lentedag, wordt het niet. Nu maar even niet aan denken, zondag de focus op een mogelijk te behalen periodetitel. Jazeker, het winnen van de KNVB-beker, het lijfsbehoud in de Hoofdklasse met meer punten ooit, vult als een copieus diner maar er staat nog een toptoetje op consumptie te wachten. Een toetje dat in het feestjaar van het honderdjarige bestaan van onze club met de geweldige supporters kan worden gedeeld.

Lees meer...

Pupil van de Week Roeland van der Bijl

RoelandDitmaal een pupil van de week uit het team JO10-4 Roeland van der Bijl. Moeder Esther vertelde dat Roeland heel erg veel zin had in de zondagmiddag als pupil van de week. Veel plezier Roeland. Klik hier als je meer wilt weten van Roeland.

Copyright © 2018. All Rights Reserved.