SDO 100 jaar

Koninklijke onderscheiding

 Koninklijke
 Erepenning

 11-11-2017

 

 

SDO FBLogo 40SDO TwitterLogo 40

De voorbeschouwing SDO – HVV Hollandia

sdo hollandiaZondag 23 september 2018 Sportpark De Kuil Bussum
Vier uit drie daar waar het negen uit drie had moeten zijn. Dit is nog steeds het gevoel dat de meeste SDO-volgers hebben nadat drie van de dertig wedstrijden gespeeld zijn. Natuurlijk, de nuchtere SDO’ers waarschuwden al voor te veel optimisme maar werden niet begrepen omdat ze aan eind van de zomer over één zwaluw begonnen. Neem nou afgelopen zondag, Fortuna Wormerveer - SDO.

Lees meer...

Fortuna Wormerveer - SDO 1

Dwight OehlersDe wedstrijd tussen Fortuna Wormerveer is geëindigd in een 1-0 voor Wormerveer. Lange tijd zag dat er niet naar uit. Zeker  in de eerste helft  was SDO de bovenliggende partij en had moeten scoren. Desley Groenewegen kreeg veel goede schietkansen, maar telkens was Doelman Maarten List die de ballen uit zijn doel ranselde. Ook Jesse Huisstede kreeg een kans 1 op 1 voor de keeper maar de met links geschoten bal was weer een prooi van de doelman. In de tweede helft was Wormerveer iets meer aan de bal en kregen ook kansen.

 Gevaarlijkste man voorin Milan Klopper kon ook het verschil niet maken. In de 79 min kwam dan toch de tegentreffer. Uit een hoekschop kopte Robin Hoogstra de 1-0 binnen.

SDO - Achilles 1894

Dwight Oehlers12SDO heeft een uitstekende wedstrijd gespeeld tegen een ploeg waar SDO vorig jaar nog 6 punten verloor. Even leek het eenzelfde wedstrijd te worden als de thuiswedstrijd vorig seizoen. Op de schitterende grasmat die ondanks de droge zomer er perfect bij lag voerde SDO de boventoon. Vanaf het begin van de wedstrijd was SDO overtuigend voor het doel van Achilles. Al naar 12 min leverde dat een doelpunt op voor rechterspits Joost Heerschop. Een corner, genomen door Glenn Hemmers werd door Joost Heerschop bij de tweede paal hard ingekopt.

Klik op de foto voor meer foto's

Lees meer...

Copyright © 2018. All Rights Reserved.