SDO 100 jaar

Logo SDO 100 jarig 04.07.16 goedgekeurd

Activiteiten
100 jarig
bestaan
klik op het logo

SDO FBLogo 40SDO TwitterLogo 40

Afsluiting seizoen selectie 2016-2017

Zeno Peereboom bij de BBQ bij de afsluiting van het seizoenDe senioren selectie 1, 2 en 3 hebben afscheid genomen van het seizoen. Traditioneel was er de BBQ en Hans Fokker die spelers en begeleiding die zich hebben onderscheiden dit seizoen in het zonnetje gezet. Ook de aanvoerders van de teams beloonde de begeleiding voor het vele werk. Het was wederom een gezellige boel.

Klik op de foto voor meer foto's

SDO speelt in de laatste wedstrijd voor de 13e keer gelijk

IMG 20170514 WA0004SDO had het in de allerlaatste wedstrijd van het seizoen moeilijk. Alhoewel beide ploegen geen punten meer nodig hadden was het wel duidelijk dat SDO zich alleen maar kon beperken tot verdedigen. Een hoofdrol in deze wedstrijd voor uitblinker Donovan Wal. In de eerste helft kreeg Hollandia zeker 8 goede kansen maar elke keer stond of een verdediger of doelman Wal in de weg. In de tweede helft geen ander beeld. Veel kansen voor Hollandia maar of te zacht ingeschoten of Wal red. Tot de 76 min. De Ass. Scheidsrechter had een overtreding gezien van Desley Groenewegen terwijl de bal al lang weer in het spel was. Groenewegen kreeg direct Rood en SDO een strafschop tegen. Maar ook nu stond Donovan Wal in de weg. Het resultaat een gelijk spel. SDO staat na een goed seizoen op nummer 8 van de competitie met 40 punten.

Afsluiting van een prachtig seizoen

Titus van TielAfsluiting van het seizoen 2016-2017. Na de laatste thuiswedstrijd tussen SDO en de Meern werden alle spelers en stafleden bedankt voor een prachtig seizoen.Ook werd door de supporters Dailey Groenewegen gekozen tot de beste speler van het seizoen gekozen. Tinus van Tiel is uitgeroepen tot de supporter van het jaar. Weer een feest bij SDO ondanks de nederlaag maar dat maakt bij SDO geen verschil.

Klik op de foto voor meer foto's

SDO 1 - de Meern 1 1-3

Maikel van LatumDe laatste thuiswedstrijd is een teleurstellende geworden. De druk was weg en dat was al na 12 min te merken. SDO stond toen al met 0-2 achter. Eerst was het Kesly de Haag die na een mooie combinatie mocht scoren. Daarna was het Gokhan Yassar die de 0-2 liet aantekenen. Een achterstand die veel irritaties naar voren bracht.

Lees meer...

Laatste thuiswedstrijd SDO afsluiting van het seizoen

De Meern definitiefA.s. zondag 7 mei speelt SDO zijn laatste thuiswedstrijd. Na de wedstrijd SDO -  de Meern wordt het seizoen feestelijk afgesloten in de bovenkantine. Van af half 6 wordt volgens traditie spelers, staf, begeleiders en andere mensen rondom de selectie bedankt voor hun bijdrage aan het prachtige seizoen en waarvan de selectie weer verzekerd is van weer een seizoen in de Hoofdklasse. Iedere SDO supporter is welkom.

Copyright © 2017. All Rights Reserved.