SDO 100 jaar

Koninklijke onderscheiding

 Koninklijke
 Erepenning

 11-11-2017

 

 

SDO FBLogo 40SDO TwitterLogo 40

Zondag 26 november 2017 de twaalfde competitiewedstrijd in de Hoofdklasse A (zondag), SDO – MSC/Amslod.

Evert GoedemansDe winter komt net als de feestdagen langzaam maar gestaag naderbij. Sinterklaas en het feest van de ‘de dagen worden weer langer’, Kerst. Het zal dit jaar niet opwegen tegen het feest der feesten dat de SDO’ers twee weken geleden hebben afgesloten. Zoals na elk geweldig feest zijn de dagen en weken erna verschrikkelijk saai en uitzichtloos.

Lees meer...

Goede tweede helft beslist de wedstrijd tegen RKHVV (1-3)

Maikel van Latum RKHVVSDO heeft een gemakkelijke overwinning behaald op RKHVV. Ook in deze wedstrijd kon de eerste helft snel vergeten worden. SDO keek de kat uit de boom liet RKHVV uit Huisseb voetballen. Dion Thomas kreeg in die eerste helft weinig te doen. Daarin tegen kreeg de voorhoede van SDO een paar kansen.

Klik op de foto voor meer foto's

 

Lees meer...

SDO - Jonathan (beker) 1-0

Dino van Essen webSDO heeft de bekerwedstrijd tegen Jonathan wel gewonnen maar de manier waarop dat gebeurde had af en toe weinig met voetbal te maken. Net als tegenstander Desto in deze bekercompetitie speelt ook Jonathan in de 3e klasse. Ook hier wilde Jonathan winnen ten kosten van alles. Het was een zeer slechte wedstrijd waarbij doelman Rolf Hazelaar slechts een keer gestrekt moest om een ingeschoten bal uit de hoek te halen. De rest van de wedstrijd hield Jonathan SDO tegen met zeer harde overtredingen. Drie daarvan waren diep rood maar deze werden door de slechte leiding slechts met geel beboet. In de 29 min scoorde Theo Visser na een blunder in de achterhoede. Daarna kreeg SDO heel veel kansen maar de oveertuiging ontbrak.

Copyright © 2017. All Rights Reserved.