SDO 100 jaar

Logo SDO 100 jarig 04.07.16 goedgekeurd

Activiteiten
100 jarig
bestaan
klik op het logo

SDO FBLogo 40SDO TwitterLogo 40

Goede zege SDO 1 tegen Dieze West 1

Roy van Essen1SDO heeft goede zaken gedaan in de strijd om van de onderste plekken weg te blijven. SDO moest aantreden tegen het onderaan staande Dieze West. Een zondagploeg die volgend seizoen op zaterdag wil gaan voetballen. Dat het dit seizoen over was werd al meteen duidelijk in de 2e minuut. De zeer goed op dreef zijnde Maikel van Latum scoorde in die 2e minuut al direct de 1-0 op aangeven van Mike van ’t Land. Van Latum schoof de bal laag bij de eerste paal binnen. In die beginfase begon SDO dus goed en kreeg na het doelpunt weer een goede kans.

Klik op de foto voor meer foto's

https://www.gooieneemlander.nl/playlist/sport-regionaal/artikel/beslissende-weken-breken-aan-voor-sdo

Lees meer...

Pupil van de week SDO - Dieze West Ryan Agterdenbos

Ryan AgterdenbosTijdens de competitiewedstrijd in de hoofdklasse A tussen SDO en Dieze West is Ryan Agterdenbos de pupil van de week. Lees alles over Ryan door op de foto te klikken.

SDO 1 - Dieze West 1

Evert GoedemansZondag 26 maart 2017, de tweeëntwintigste competitiewedstrijd in de Hoofdklasse A SDO – Dieze West de voetbalclub uit Zwolle.
Ongeslagen in 2017! Wie had dat gedacht aan het begin van dit kalenderjaar?

Lees meer...

SWZ Boso Sneek 1 - SDO 1

Rick van der Velden Zeno PeereboomAlweer een troosteloze 0-0 dit keer in Sneek. Vooral de eerste helft speelde SDO nog wel goed . De straffe wind maakte het niet makkelijker om goed voetbal af te leveren. SWZ mocht ook nu weer veel aan de bal zijn maar SDO kwam steeds gevaarlijk voor de goal. Direct al in het begin van de wedstrijd kreeg Rick van der Velden een goede kop kans na een voorzet van Roy van Essen. De uitstekende doelman Kevin van der Meulen keerde de inzet.

Klik op de foto voor meer foto's

https://www.gooieneemlander.nl/sport-regionaal/sdo-stapt-weer-de-bus-met-te-weinig 

Lees meer...

Copyright © 2017. All Rights Reserved.