SDO 100 jaar

Logo SDO 100 jarig 04.07.16 goedgekeurd

Activiteiten
100 jarig
bestaan
klik op het logo

SDO FBLogo 40SDO TwitterLogo 40

Wedstrijdsecretaris en scheidsrechters planner

Na vele jaren met diverse petten te hebben rondgelopen heeft Johan van der Geest het bestuur kenbaar gemaakt om bij Voetbal met 2 petten na dit seizoen te stoppen.
Superlatieven schieten tekort om Johan te bedanken voor het vele werk en dito tijd dat hij voor Voetbal hierin heeft gestoken.

Lees meer...

De vrijwilligerscommissie

Samen sta je sterk | Vele handen maken licht werk
Vanzelfsprekend wilt u dat de club waar uw kind en/of uzelf voetbalt u alle faciliteiten geeft om dat met alle plezier te doen. Het in goede banen leiden van een club als SDO is, zoals u kunt indenken, veel werk. Het besturen, organiseren, onderhouden, leiden en begeleiden kost enorm veel personele kracht.
Al dit werk wordt vrijwel alleen door vrijwilligers gedaan. Te denken aan de leden, maar ook de ouders van de leden. Samen met het bestuur zorgen de vrijwilligers dat de club goed kan blijven functioneren.
Binnen SDO zijn al veel vrijwilligers actief, denk aan de kantinemedewerkers, schoonmakers, onderhouders van het terrein, het bestuur, leiders en trainers en natuurlijk scheidsrechters. Echter blijkt dat het steeds lastiger is om voldoende vrijwilligers te vinden.
Om het vrijwilligersbeleid in goede banen te laten verlopen, is er een vrijwilligerscommissie opgericht. De vrijwilligerscommissie is onder andere verantwoordelijk voor de werving, selectie en binding van vrijwilligers binnen onze club. De vrijwilligerscommissie bestaat uit Carina Boumans, Daan de Bruin, Marco Hulsken en Thom Terpstra.
Als vrijwilligerscommissie zijn wij nog steeds opzoek naar mensen die het team van vrijwilligers komen versterken. Zo zijn wij opzoek naar mensen die kunnen helpen in de commissiekamer, in de keuken, achter de bar, als scheidsrechter of waar u ook maar iets wilt betekenen voor onze club.
Wilt u iets extra doen voor onze club? Meld u dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of spreek één van ons aan.

Hoofd Sponsors

Copyright © 2017. All Rights Reserved.