SDO 100 jaar

Koninklijke onderscheiding

 Koninklijke
 Erepenning

 11-11-2017

 

 

SDO FBLogo 40SDO TwitterLogo 40

Nieuws

Wijziging keeperstrainingen (incl. niet selectie keepers)


Afgelopen dinsdag, 11 september 2018, zijn we weer begonnen met de reguliere keeperstrainingen. De opkomst is helaas nog laag. Zie ons trainingsschema voor de mogelijkheid van het volgen van keeperstrainingen en neem voor vragen contact met ons op over de mogelijkheden.

In tegenstelling tot het bericht van vorige week hebben wij inmiddels met Inge Reehorst besproken dat hij dit seizoen net als voorgaande seizoenen aan de slag gaat met de niet selectie keepers. Zijn gezondheid laat dit inmiddels weer toe.

Lees meer...

Start Keeperstrainingen

20111222103510 football keepersAs dinsdag, 11 september 2018, gaan we weer starten met de reguliere keeperstrainingen. Dit seizoen kunnen wij een nieuwe keeperstrainer verwelkomen, namelijk Dion Thomas, tevens keeper in onze senioren selectie.

Helaas zijn Menno en Inge gestopt, waardoor wij dit jaar een tekort aan trainers hebben en hierdoor vooralsnog niet iedereen keeperstraining kunnen aanbieden. Wij doen ons uiterste best om nog een trainer te vinden, zodat wij weer iedereen keeperstraining kunnen aanbieden. Mocht er een ouder zijn die enthousiast is om verder te ondersteunen en training te geven, dan vernemen wij dat uiteraard graag.

Lees meer...

Copyright © 2018. All Rights Reserved.