SDO 100 jaar

Logo SDO 100 jarig 04.07.16 goedgekeurd

Activiteiten
100 jarig
bestaan
klik op het logo

SDO FBLogo 40SDO TwitterLogo 40

Stiften, assisten, strepen, chocoladebenen….

SDO MO15-1 – CSW MO15-2 5-0 (1-0)Het was vooral een Meike show op veld 3 gisteren. Vooral in de 2e helft kwam ze los.De eerste heflt was wat rommelig en dat kwam vooral omdat we mee gingen in het spelletje van CSW. Veel duels aangaan en vooral de bal naar voren rammen. Het was niet alleen rommelig, het leek ook op een wedstrijdje pingpongen. We probeerden wel te voetballen en de afgesproken spelverplaatsing te oefenen in deze wedstrijd. Uit hadden we al gewonnen van ze met 0-2 in een bewogen duel met 2 prachtige doelpunten van Elisa ter ere van Sjohn.

Lees meer...

Hoe meer kansen je creëert, des te meer kansen je zult ......

SDO MO15-1 – IJsselmeervogels MO15-1 Voor de winterstop hadden we de tegenstander van afgelopen zaterdag al ontmoet. Aan de Spakenburgse dijk werd het toen 0-0 terwijl we misschien wel 80% van de speeltijd op hun helft speelden. We creëerden echter te weinig kansen. We gingen dat dus beter doen. Met de wetenschap ergens in het achterhoofd bij de leiding dat de meiden zich goed ontwikkelen, een enorme teamspirit hebben en alles nog gewonnen hadden, gingen we zoals altijd vol voor de winst. 

Lees meer...

Penalty’s? Een makkie!

Schermafbeelding 2017 03 06 om 23.23.16DVSU MO15-1 – SDO MO15-1
Zaterdag speelden we de 1/8 finale in het bekertoernooi. Een voor velen onbekende ploeg, DVSU uit Utrecht, was onze tegenstander. Hun MO15-1? Een sterke 1e klasser. We begonnen met een nieuwe tactiek. 1-3-3-4. Anne en Anna in de spits en Meike en Beryl als vleugelaanvallers. Lieve, Yasmine en Sophie op het middenveld. En Luna, Valentina en Sam als verdediger met Nienke als een laatste ‘man’. 

Lees meer...

Hoe lelijk mooi kan zijn

Verslag Hoogland MO15-1 – SDO MO15-1
Zonder onze vaste doelman Nienke en zonder Beryl en Rojin speelden we deze topper in de Hoofdklasse. Beide teams hadden de eerste 2 wedstrijden gewonnen. Larissa was gelukkig weer hersteld en begon in de basis na lange afwezigheid en ze deed het prima.

Lees meer...

Hoe zorg je voor een glimlach ?

sjohnVerslag; CSW MO15-2 – SDO MO15-1 0-2 (0-2) Wat een wedstrijd afgelopen zaterdag van onze meiden. Het was een bijzonder trieste week maar ook een week waarin het team maar weer eens liet zien een hecht team te laten zijn. Ook de ouders en de teamleiding toonden hun medeleven en steun. Wat er gebeurde liet zien dat we elkaar door dik en dun steunen, wat er ook gebeurt. 

Lees meer...

Copyright © 2017. All Rights Reserved.