SDO 100 jaar

Logo SDO 100 jarig 04.07.16 goedgekeurd

Activiteiten
100 jarig
bestaan
klik op het logo

SDO FBLogo 40SDO TwitterLogo 40

Nienke Metzger (MO15-1) beste keepster van Nederland

Beste keepster van Nederland Nienke MetzgerFrans Hoek, oud-doelman en Nederlands keeperstrainer organiseert regionale keepers- en promotiedagen. Daarbij kunnen deelnemers zich plaatsen voor de jaarlijkse Finaledag om de titel Beste Keeper en beste Keepster van Nederland. Op vrijdag 26 mei werd deze dag gehouden in een warm Harderwijk. De deelnemers speelden daar onderling partijen Voetbaltennis, Shoot and Save en Duel 1:1. Nienke Metzger, keepster van de SDO MO15-1, was na de voorronde uitgenodigd voor deze dag.

Lees meer...

SDO MO13-1 wint van kampioens kandidaat Buitenboys

Winnen van de koploper in eigen huis. Een mogelijk kampioensfeestje bederven. Tuurlijk, we hebben het allemaal kunnen volgen afgelopen zondag. Uh, zaterdag zal je bedoelen! Dit gaat niet over de eredivisie maar over de eerste klasse MO13-1 waar SDO de Buitenboys versloeg.

Lees meer...

MO11-1 speelt op 13 mei de kampioenswedstrijd

kampioenswedstrijd MO11 1Dab!! De meiden van de MO11-1 hebben afgelopen zaterdag met 3-0 gewonnen van Zuidvogels. Het is nog even spannend in deze competitie, maar met nog 1 wedstrijd te gaan, staan de meiden met 2 punten verschil bovenaan.  Zaterdag 13 mei om 10.15 bij 's Graveland wordt de laatste wedstrijd gespeeld. Wanneer deze wedstrijd gewonnen wordt, dan is de MO11-1 KAMPIOEN!🏆. Wij wensen de meiden heel veel succes toe en extra aanmoediging is natuurlijk altijd welkom!!

Copyright © 2017. All Rights Reserved.