SDO 100 jaar

Logo SDO 100 jarig 04.07.16 goedgekeurd

Activiteiten
100 jarig
bestaan
klik op het logo

SDO FBLogo 40SDO TwitterLogo 40

MO13-1 wint zinderend bekerduel

image1“Nee, geen penalty’s!”, klonk het langs de kant. Het was nog 0-0, diep in de tweede helft bij de bekerwedstrijd in de tweede ronde tussen SDO MO13-1 en Delta Sports MO13-1 uit Houten woensdagavond. Waanzinnig spannend was het, thuis op veld 1, alleen nog geen doelpunt gevallen. Maar daar was dan toch die zo gewilde goal. Uit een corner van Charley scoorde Tirsa. Gejuich en ook een zucht van verlichting.
Maar ze waren er nog niet, de Bussumse meiden.

Lees meer...

MO13-1 heeft de smaak weer te pakken

schGewoon een lekkere wedstrijd. Dat was het afgelopen zaterdag op het bij de meiden favoriete veld 2 met dat fijne nieuwe kunstgras. SCH MO13-1 uit Harmelen kwam op bezoek, in de competitie net boven SDO gerangschikt. Het spel klopte weer, na de teleurstellende wedstrijd vorige week tegen Roda 46. SDO speelde in de eerste helft veel op de helft van de tegenstander.

Lees meer...

Bekerwinst en competitieverlies MO13-1

Roda 1Nee, het was geen 1-aprilgrap. De meiden van MO13-1 moesten echt om 7.15 verzamelen afgelopen zaterdag. Maar ach, wat geeft het eigenlijk. De stemming was opperbest op de parkeerplaats, de ouders waren gewapend met koffie en boterhammen. Dinsdag hadden de meiden met ijzersterk voetbal nog de bekerwedstrijd tegen FC Almere gewonnen. Weer een ronde verder! Dus kom maar op, Roda. 

Lees meer...

Elin Richel uitgenodigd door de knvb

eline RichelDe  KNVB heeft Elin Richel uitgenodigt voor vier selectieactiviteiten van de meisjes onder 11 Noord-Holland.  Ze ontvangt deze uitnodiging omdat ze is opgevallen bij de  KNVB, De technische staf van de KNVB West I en SDO feliciteren je met deze uitnodiging. De selectieactiviteiten onder 11 jaar worden gehouden bij NVC op 2 en 9 april en 21 en 29 mei

SDO MO13-1 wint verdiend van VOP MO13-1

vopNa drie voetballoze zaterdagen en een voorjaarsvakantie zonder trainingen was het voor de meiden van MO13-1 eindelijk weer matchtime afgelopen zaterdag. Hoe staat het dan met de scherpte? Die was prima in orde. Na een mooie pot op het echte gras van het hoofdveld tegen VOP MO13-1 was het verdiend 1-0 voor SDO.

Lees meer...

Copyright © 2017. All Rights Reserved.