SDO 100 jaar

Logo SDO 100 jarig 04.07.16 goedgekeurd

Activiteiten
100 jarig
bestaan
klik op het logo

SDO FBLogo 40SDO TwitterLogo 40

Elin Richel uitgenodigd door de knvb

eline RichelDe  KNVB heeft Elin Richel uitgenodigt voor vier selectieactiviteiten van de meisjes onder 11 Noord-Holland.  Ze ontvangt deze uitnodiging omdat ze is opgevallen bij de  KNVB, De technische staf van de KNVB West I en SDO feliciteren je met deze uitnodiging. De selectieactiviteiten onder 11 jaar worden gehouden bij NVC op 2 en 9 april en 21 en 29 mei

SDO MO13-1 wint verdiend van VOP MO13-1

vopNa drie voetballoze zaterdagen en een voorjaarsvakantie zonder trainingen was het voor de meiden van MO13-1 eindelijk weer matchtime afgelopen zaterdag. Hoe staat het dan met de scherpte? Die was prima in orde. Na een mooie pot op het echte gras van het hoofdveld tegen VOP MO13-1 was het verdiend 1-0 voor SDO.

Lees meer...

MO13-1 winterkampioen!

IMG 3415Muisstil was het in de kleedkamer. Was het echt waar wat ze daar op die iPad zagen? Wensten oud-topvoetballers Ronald de Boer en John Heitinga en presentator Jan Joost van Gangelen de meiden heel veel succes voor de kampioenswedstrijd tegen Huizen? Mannen die op tv wedstrijden becommentariëren en analyseren? Ja, het was echt waar. “De rust bewaren en genieten van het moment”, was onder meer hun wijze raad. “Ga uit van je eigen kwaliteiten.”
Geweldig! Nog een speech van aanvoerder Solveig er overheen en de meiden konden, mentaal zeer gesterkt, naar het veld. In november gooiden larfjes in het Huizense gras – nee, geen twijfelachtige zwarte korrels – dit duel nog uit het schema. Nu kon er alsnog gevoetbald worden op een nog wat hobbelige grasmat.

Klik op de foto voor meer foto's

Lees meer...

Zwaarbevochten zege MO13-1

DSC 0615 002Zo overtuigend als het drie weken geleden ging tegen Almere, zo zwaar was het in de return voor de MO13-1. Op eigen veld moest hard gewerkt worden. Maar die noeste arbeid leidde wel tot een verdiende 1-0 overwinning op Almere MO13-1. Na deze bloedstollende wedstrijd ligt het winterkampioenschap nu echt voor het grijpen.

Lees meer...

SDO MO13-1 wint kraker tegen Almere

FullSizeRenderEen laagje rijp op het veld, een nevelig zonnetje, weinig wind. En een van ongeduld popelend, hier en daar stuiterend, team. Het is matchday! De belangrijke uitwedstrijd tegen medetitelkandidaat Almere MO13-1 staat op het programma. De meiden hadden zich onder leiding van Stephan en Joop zeer goed voorbereid. De afgelopen weken hard gewerkt in twee oefenwedstrijden tegen teams uit een hogere klasse. En de laatste training was absoluut de natste tot nog toe, maar: iedereen was er.

Lees meer...

Copyright © 2017. All Rights Reserved.