SDO 100 jaar

Koninklijke onderscheiding

 Koninklijke
 Erepenning

 11-11-2017

 

 

SDO FBLogo 40SDO TwitterLogo 40

SDO meiden ook bij ¼ finale EK vrouwen

meiden ¼ finale EK 2Het vrouwen voetbal zit duidelijk in de lift. En hieraan wordt ook hard gewerkt binnen SDO. Waarbij er voor een aantal meiden een unieke kans was.Om bij het EK vrouwenvoetbal 2017 aanwezig te zijn. Dit is mede mogelijk gemaakt door onze hoofdsponsor ING. Namens alle meiden onze hartelijke dank ervoor. De laatste 3 meiden van SDO hadden het geluk zelf bij de ¼ finale de vlag te mogen dragen. Al was het niet de vlag van Nederland, maar die van tegenstander Zweden. Maar na afloop van de gewonnen wedstrijd door de Nederlandse dames had niemand het daar meer over. Zowel voor de ouders als de SDO meiden was het een geweldige middag avond geworden in Doetinchem. Hopelijk kunnen we dit gevoel terug zien in het nieuwe seizoen binnen de Dames afdeling.
Klik op de foto voor meer foto's

Nienke Metzger (MO15-1) beste keepster van Nederland

Beste keepster van Nederland Nienke MetzgerFrans Hoek, oud-doelman en Nederlands keeperstrainer organiseert regionale keepers- en promotiedagen. Daarbij kunnen deelnemers zich plaatsen voor de jaarlijkse Finaledag om de titel Beste Keeper en beste Keepster van Nederland. Op vrijdag 26 mei werd deze dag gehouden in een warm Harderwijk. De deelnemers speelden daar onderling partijen Voetbaltennis, Shoot and Save en Duel 1:1. Nienke Metzger, keepster van de SDO MO15-1, was na de voorronde uitgenodigd voor deze dag.

Lees meer...

SDO MO13-1 wint van kampioens kandidaat Buitenboys

Winnen van de koploper in eigen huis. Een mogelijk kampioensfeestje bederven. Tuurlijk, we hebben het allemaal kunnen volgen afgelopen zondag. Uh, zaterdag zal je bedoelen! Dit gaat niet over de eredivisie maar over de eerste klasse MO13-1 waar SDO de Buitenboys versloeg.

Lees meer...

Copyright © 2017. All Rights Reserved.