SDO 100 jaar

Koninklijke onderscheiding

 Koninklijke
 Erepenning

 11-11-2017

 

 

SDO FBLogo 40SDO TwitterLogo 40

SDO O9-1 gaat met goed gevoel het nieuwe jaar in

sdo JO9 1 2016 2017Na lang wachten, verschillende voorindelingen en onjuiste speculaties is de competitie voor de tweede helft van het seizoen eindelijk bekend geworden. Met FC Almere, Buitenboys, Sporting Almere, Forza Almere en Altius zal SDO zich proberen tot kampioen te kronen in wat (bijna) met recht de Flevo-Cup genoemd mag worden. SDO O9-1 zal, ondanks het bezoek van de trainer in Barcelona, ongewijzigd aan de competitie deelnemen. “We gaan met een goed gevoel het nieuwe jaar in” geeft trainer Desley Groenewegen aan. “We zitten in een stijgende lijn, pakken punten tegen sterke teams en zijn voor niemand bang. Wel moeten we ook de mindere wedstrijden zien te winnen”. Of het team er echt klaar voor is, zullen we volgende week kunnen zien. SDO zal gelijk een zware uitwedstrijd spelen tegen FC Almere O9-1. De komende week staan er nog 3 trainingen op het programma waarin er alles aan gedaan zal worden om klaargestoomd te zijn voor de eerste wedstrijd.

NVC O9-1 - SDO O9-1

DSC02247 2 webAfgelopen zaterdag speelde onze jongens de 3de competitiewedstrijd van het seizoen tegen de buurman NVC. Nog geen 4 weken geleden speelde we al eerder tegen NVC, wat eindigde in een teleurstellende 1-1. Nu was het dus zaak om wel de 3 punten mee te nemen naar “de Kuil”.
Met een zieke Elias die vanaf de bank met spanning aan het afwachten was op doelpuntennieuws en dus Joshua op de goal, startte de wedstrijd om 8.45 aan de wedstrijd. Het was gelijk wat rommelig. Er werden veel acties geprobeerd, die net mislukte, waardoor NVC weer in balbezit kwam, maar niet gevaarlijk werd.

Klik op de foto voor meer foto's

Lees meer...

SDO O9-1 - Aalsmeer O9-2

Corner wbAfgelopen zaterdag speelde onze mannen de tweede competitiewedstrijd van het seizoen, waarbij gezegd moet worden volgens veel voetbalexperts: “de eerste wedstrijd thuis moet gewonnen worden.” Wie deze experts precies zijn, weet ik zelf ook niet, maar ze schijnen er te zijn! In ieder geval, de eerste thuiswedstrijd ging maar om 1 ding en dat was winnen.

Klik op de foto voor meer foto's

Lees meer...

Copyright © 2018. All Rights Reserved.