SDO 100 jaar

Logo SDO 100 jarig 04.07.16 goedgekeurd

Activiteiten
100 jarig
bestaan
klik op het logo

SDO FBLogo 40SDO TwitterLogo 40

Overwinnen begint bij trainen

18032017Elke dinsdag en donderdag trainen de jongens onder 17 zich een slag in de rondte. Conditie, baltechniek en tactiek. Wouter Bus en Carl Biesboer trainen de jongens met de bedoeling om de zaterdag daarop alles in de praktijk te brengen.
Vaak gaat dat goed. Soms iets minder.
Zou het deze week lukken? Uit tegen SV Baarn?

Lees meer...

What's in a name

TOVUit tegen T.O.V. Tegen wie? T.O.V. Altijd leuk om te weten wat die letters betekenen. Vooral als het een club is die stamt uit 1934. Hoe dan ook, de jongens van JO17-2 moesten uit tegen T.O.V. en hadden natuurlijk geen idee. U als lezer inmiddels wel? Het betekent: Tot Ons Vermaak. Maar als je TOV zag spelen wat het meer Tot Ons Verdriet. 

Lees meer...

Seniorenstrijd op welpentijd

kantineTien uur op een zaterdagmorgen is eigenlijk te vroeg voor spelers in de leeftijd van JO17. Tien uur? Tijd om nog een keer om te draaien. Deze week kon dat niet. Om tien uur moest JO17-2 aan de bak bij Wasmeer. Een club met een reputatie. Een club met Davy Klaassen als beroemdsteboegbeeld. Daar dus moesten de jongens hun talenten laten zien. Naast het fonkelnieuwe clubhuis (zie foto) dat de vergelijking met een museum voor moderne kunst kan doorstaan. En hoe de wedstrijd ging? 

Lees meer...

Winst en toch verlies

VOPWeet u het nog? De foto bij het verslag van de eerste wedstrijd van SDO JO17-2 van dit seizoen? Diezelfde foto ziet u hiernaast nog een keer. Want wat een enorme tegenvaller voor het team en voor Stan Fokker. Stan beschadigde afgelopen week voor de tweede keer in één seizoen diezelfde meniscus. Weer geopereerd en weer terug op krukken. Maar wat een klasse om zijn ploeggenoten aan te moedigen. Getuigt van karakter. Sterkte Stan!

Lees meer...

De koudste novembernacht sinds 1998

GrensrechterHet was een rustig avondje voor de grensrechter van SDO. De wedstrijd van SDO JO17-2 tegen BFC speelde zich voor 80% af op de helft van tegenstander. SDO had ook meer balbezit en speelde strak. En toch..... en toch ging er iets mis bij SDO. Want de doelpunten vielen aan de kant waar verder niets te beleven viel.

Lees meer...

Copyright © 2017. All Rights Reserved.