SDO 100 jaar

Koninklijke onderscheiding

 Koninklijke
 Erepenning

 11-11-2017

 

 

SDO FBLogo 40SDO TwitterLogo 40

Zinderende Eindsprint

Het bezoek van een BFC spion afgelopen zaterdag aan SDO was geen toeval. Door de overwinning van JO17-2 SDO op 't Gooi moest BFC een inhaalwedstrijd organiseren om bovenaan te blijven. SDO had daarom maar één keuze: ook een inhaalwedstrijd regelen. Het wordt een knetterende eindsprint. Nek aan nek. De jongens van JO17-2 werken een wedstrijdschema af waar professionals van zouden terug schrikken: vier wedstrijden in 11 dagen. Een achtbaan aan topwedstrijden in de race naar de hoogste plek.

Lees meer...

Het Jo-Jo team

SoulyKan je kampioen worden, verlies je kansloos met 4 - 0 van de onderste in de competitie. Staat er in de laatste wedstrijd niet veel op het spel, win je op wilskracht van de bovenste van de ranglijst met 2 - 0. De ene week geeft SDO JO17-2 de wedstrijd uit handen tegen Zuidvogels om de week daarop glansrijk te winnen. Wie het weet mag het zeggen. Onvoorspelbaarheid troef. Met maar één winnaar. Wie ? De vader van Souly!! 

Lees meer...

Hekken in Huizen

Hekken1De jongens van JO17-2 gingen op bezoek bij Zuidvogels in Huizen. Altijd reuring in Huizen. Loop over het terrein en je denkt al snel aan een detentiecentrum. De hekken zijn meters hoog en spelers moeten tussen het gaaswerk door om bij het veld te komen. De deuren zijn op slot. Hier worden risicowedstrijden gespeeld!

Lees meer...

Vernederd

BFC1111Het was druk op de bank van SDO JO 17-2. Luuk, Max, Stan. Drie op een rij. Zij zaten er niet als invallers maar als geblesseerde spelers. De coaches beschikten nauwelijks nog over wissels. En dat uitgerekend tegen de koploper van de competitie, BFC. De eeuwige rivaal. De jongens op het veld waren zeer gemotiveerd, maar met motivatie alleen win je geen wedstrijden. Een vernedering kondigde zich aan. 

Lees meer...

Hoe lang...............?

HorlogeHoe lang duurt een wedstrijd van Jongens Onder-17? De kenner weet het antwoord: 2 keer 40 minuten. De scheidsrechter van de wedstrijd SDO JO17-2 uit tegen Gooiland had geen zin in dat antwoord. Na 45, 47 en 49 liet hij nog steeds doorspelen. Waar hoopte hij op? Dat koploper 't Gooi een 2-3 achterstand nog kon ombuigen naar een overwinning?

Lees meer...

Copyright © 2018. All Rights Reserved.