SDO 100 jaar

Logo SDO 100 jarig 04.07.16 goedgekeurd

Activiteiten
100 jarig
bestaan
klik op het logo

SDO FBLogo 40SDO TwitterLogo 40

Capricorn Field Productions

DSC 0014 1Afgelopen week hebben wij  Vincent Ruijter bedankt voor de mooie teamtenues en trainingspakken die hij namens zijn bedrijf Capricorn Field Productions heeft gesponsord voor de jongens O12-2. Een mooie bijdrage voor dit jonge elftal.  Hiermee zijn wij als vereniging blij en trots op de overeenkomst.  Onder het genot van een kopje koffie kreeg Vincent een ingelijst SDO shirt en bloemen overhandigt.Het bedrijf welke Vincent samen runt met Marco Hoogeboom leveren een freelance crew aan diverse TV producenten, reclamebureaus en zendgemachtigden over de hele wereld.

Lees meer...

“Oh, kom maar eens kijken …. naar de winterkampioen SDO JO12-2!”

MedailleOp zaterdag 3 december, was het weer raak. De jongens van SDO JO12-2, vrolijk zoals altijd, maar toch ietwat gespannen en niet alleen vanwege Sinterklaas…
Na een degelijke en zoals altijd, serieuze warming-up, waren onze jongens er klaar voor. Tegenstander van de laatste competitiewedstrijd was NVC JO12-2. Een wedstrijd die zou bepalen of onze boys wel of niet winterkampioen zouden worden. Met geknepen billen keek de trouwe SDO aanhang naar de scheidsrechter die om precies 10.55 uur het beginsignaal floot.

Lees meer...

Copyright © 2017. All Rights Reserved.