SDO 100 jaar

Logo SDO 100 jarig 04.07.16 goedgekeurd

Activiteiten
100 jarig
bestaan
klik op het logo

SDO FBLogo 40SDO TwitterLogo 40

SDO JO10-3 - AS ’80 JO10-2

Zaterdag 18 maart 2017 speelden we de tweede wedstrijd in de competitie (3e fase). Wij stonden samen met AS ’80 bovenaan dus al vrij vroeg in het speelschema de eigenlijke finale. Mohamed was nog steeds geblesseerd en Fabian was ook niet helemaal fit. Gelukkig kon Roeben (SDO jo9-1) met ons meespelen. Wie zou er na deze wedstrijd koploper zijn?

Lees meer...

RODA ’23 jo10-5 - SDO JO10-3

Zaterdag 11 maart 2017 speelden we de eerste wedstrijd in de nieuwe competitie. Door de afgelastingen, herindeling, voorjaarsvakantie en vrije speeldag was het een maand geleden dat we een wedstrijd hadden gespeeld. We hadden met trainen wel extra lang partijtje gedaan, maar nu dan weer voor het echie.

Lees meer...

SDO JO10-3 - SDO JO10-5

Op zaterdag kon deze wedstrijd niet gespeeld worden, omdat het programma al vol zat. Geen nood we spraken af om de wedstrijd op vrijdagavond te spelen. Bij ons (jo10-3) kon Adrian niet komen en bij jo10-5 had Floris afgezegd.
We verzamelden (vrijdag 11 februari 2017) om 18.40 uur. Iedereen had thuis al omgekleed en extra veel kleding aan, we speelden allemaal in SDO-trainingspak en omdat het 0ºC was had iedereen handschoenen aan en sommigen ook nog een SDO-muts.

Lees meer...

Waterwijk JO10-5 - SDO JO10-3

Vorige week werd deze wedstrijd nog afgelast, er zat toen nog vorst in de grond. Zaterdag 4 februari 2017 ging de wedstrijd wel gewoon door. Onze topscorer Ajivan was helaas ziek, maar gelukkig wilde Aimee (uit SDO jo10-7) graag meespelen in deze laatste competitiewedstrijd uit fase 2.
Het was wel een tijd geleden dat we op natuurgras speelden, maar na het inspelen tijdens de warming up leek het of we niet anders gewend waren. De eerste kans van de wedstrijd was voor Victor, na een lange solo schoot hij voorlangs. Daarna dachten we gevaarlijk te kunnen worden uit een corner, maar deze belandde in het zijnet. SDO was duidelijk sterker en Waterwijk kon de beter spelers (aanvallers) van hen moeilijk bereiken. Hun beste kans kwam na een slechte uittrap van onze keeper Wouter.

Lees meer...

SDO JO10-3 - Buitenboys JO10-6

Vorige week lag er nog winterse neerslag op de velden en werd de oefenwedstrijd tegen SDO jo10-2 afgelast. Zaterdag 21 januari vroor het nog wel, maar speelden we de eerste wedstrijd van 2017; het was tevens de op een-na-laatste competitiewedstrijd uit de tweede fase. Mohamed was al een week ziek en kon helaas niet komen spelen. André was er wel, hij liep op krukken (gebroken botje in z'n linkervoet). Onze coach Alain had ook geen gips meer om z'n arm; top zover de update vanuit de ziekenboeg.

Lees meer...

Copyright © 2017. All Rights Reserved.