SDO 100 jaar

Koninklijke onderscheiding

 Koninklijke
 Erepenning

 11-11-2017

 

 

SDO FBLogo 40SDO TwitterLogo 40

SDO MO11-1 vs. Hoogland MO11-1

MO11 1Even voorstellen: Liv, Fenna, Merel, Mieke, Marijne, Emily, Merle, Sabijn, Feline en Rifka onder begeleiding van Hadewych en Arnaud  De MO11-1 is dit seizoen een hecht team met veel talent. We hebben meiden met duelkracht in de selectie, een opbouwende verdediging, middenvelders die het spel verdelen en aanvallers die snelheid, techniek en scorend vermogen combineren.

Lees meer...

Samenvatting bekerwedstrijd MO11-1

MO11 1 webGisteren, 25 april, hebben de meiden van de MO11-1 wederom de bekerwedstrijd gewonnen!. Het was een spannende wedstrijd. In het begin waren we duidelijk even de sterkste. Al snel kwam SDO op 0-1 voorsprong door een schot op doel van Rifka. Daarna ging de 1e helft redelijk gelijk op. Door wat ontstane gaten in de verdediging van SDO had de tegenstander kans om te scoren. Na de gelijkmaker herpakten de meiden zich weer en scoorde Merle het 2e doelpunt. 

Lees meer...

Meiden, WK en Welpen training met strak blauwe lucht

Meidentraining JeroenEen prachtige dag om te sporten. Veel water drinken en dan komt het helemaal goed. Vooral ook voor de ouders die genoten van het mooiw weer. Voor de meiden was het wat spannender. Er werd een training en wedstrijdjes gespeeld om te kijken hoe de teams volgend seizoen moeten worden samengesteld. Maar liefst 8 trainers onder leiding van Jeroen van der Geest en Sandra Stevens waren op het veld aanwezig om te kijken naar de vele talenten. 

Daarnaast waren er op dezelfde tijd trainingen voor de Welpen en de WK onder leiding van Joost van der Geest. Een record aantal spelers waren met het mooie weer aanwezig om nog beter te worden dan ze nu al zijn. 

Klik op de foto voor meer foto's

Oranje en panna-koningin bij de Bussumse meidencup

IMG 1047

“Ik kan Jackie Groenen niet vinden”, zegt een achtjarige voetbalster. Logisch, je bent op het veld van SDO. “O, ik zie haar!”, klinkt het plots enthousiast. De succesvolle Oranjespeelster was er wel, maar in een ‘virtual-realitybril’. Van de kleedkamer naar het veld: iedereen kon in een tot mini-kleedkamer omgebouwde bus virtueel meelopen met de Oranjeleeuwinnen en meegenieten van hun gewonnen EK afgelopen zomer.

Lees meer...

Runner Up met mooi weer groot succes

Runner UpHet 19e runner Up toernooi begon om 09:00 uur voor de ochtend wedstrijden. Het toernooi is bestemd voor de jongste spelers die spelen in KNVB competitieverband: de JO8 t/m JO11 pupillen In de ochtend uren startte 27 teams met de wedstrijden. In de middag begonnen 29 teams. Naast het voetballen werden er door elk team penaltys enomen voor de penalty bokaal. Om 12:30 was prijsuitreiking van de ochtendwedstrijden. Om 16:30 uur de prijsuitreiking voor de middagploeg. Zoals de laatste jaren werd de prijsuitreiking verricht door Annemiek van Dijk en Brigit Kamiet de toernooileiding van het Runner Up toernooi. 

Klik op de foto voor meer foto's

Spelersbus inspireert MO15-1

bijloDaar stond die dan om 8.30 ’s ochtends op het parkeerterrein: een spelersbus!  En geen kleintje ook. De MO15-1 had een wedstrijd helemaal in Rhenen, tegen Candia MO15-1. Handig, dacht de begeleiding (met dank aan Ivy!), iedereen erin, koffie, thee, paaseitjes van de meereizende bakker en op naar Gelderland. Na wat ingewikkelde manoeuvres in een woonwijk, kon de chauffeur parkeren bij het dierenpark, het veld bleek zich naast de bamboe-etende panda’s te bevinden.Een deel van de supporters leek dat ook wel leuk, een dagje dierentuin. Maar na de vorstelijke rit moest er natuurlijk wel aangemoedigd worden langs de kant.

Lees meer...

Meidenvoetbaltoernooi SDO viert feestelijk lustrum

Warming upDe KNVB Oranje Experience Bus, een clinic van Pannavoetbalster Chaima, DJ &Tony en een professionele meidenvoetbalmodeshoot door Lionasoccer.com: de vijfde SDO Bussum Meiden Cup wordt feestelijk gevierd. Je zou bijna vergeten dat er ook nog gevoetbald gaat worden.
Ongeveer 500 meisjes uit het hele land gaan maandag 2 april met elkaar strijden tijdens de SDO Bussum Meiden Cup op sportpark De Kuil in Bussum. Het is voor het vijfde jaar dat het Gooise toernooi plaatsvindt. En daarmee is het eerste lustrum een feit! Na alle festiviteiten vanwege het honderdjarig bestaan van SDO in 2017, is dit lustrum van het meidenvoetbaltoernooi weer een reden om er een extra feestelijke toernooi van te maken. De opening van het toernooi is ’s ochtends om 9 uur voor de teams van meisjes tot 13 jaar, inclusief muzikale warming up. ’s Middags zijn de teams MO-15, MO-17  en MO-19 aan de beurt.

Lees meer...

Olle Beekman ( SDO JO 12-1) naar FC Utrecht.

Olle Beekman UtrechtOlle Beekman , is het nieuwe seizoen te bewonderen in het shirt van FC Utrecht. De middenvelder van SDO JO 12-1 maakt de overstap naar de jeugdopleiding van de Utrechtse profclub.Olle legde een succesvolle oefenstage bij FC Utrecht af.
De middenvelder is aan zijn achtste seizoen bij SDO bezig. Daarnaast is Olle ook uitgenodigd door de KNVB om hier een vijftal wedstrijden te spelen.
Vanzelfsprekend wenst SDO Olle heel veel succes en voetbalplezier bij FC Utrecht en de KNVB

Even voorstellen de JO9_6M

sdo jo9 2017 2018Mag ik jullie even voorstellen aan de meiden van SDO YO9-M6: v.l.n.r. boven Roos, Lotte, Serra, onder Suze, Julie, Livia, Nina, Gosine.
Leider/trainer: Cees-Jan Zwanniken 

Lees meer...

1e bekerwedstrijd met dubbele cijfers gewonnen door de MO17-1

IMG 5078De 1e bekerwedstrijd zit er op en wat voor 1!
Tijdens de warming-up maakte we kennis met de tegenstander. (Delta Sports 95)
Grote meiden en duidelijk een jaar of zelfs 2 jaar ouder. Maar dat konden we verwachten. Wij zijn met bijna de hele MO15-1 vervroegt de MO17-1 geworden, dus dat wisten we.

Klik op de foto voor meer foto's

Lees meer...

Hoofd Sponsors

Copyright © 2018. All Rights Reserved.