SDO 100 jaar

Logo SDO 100 jarig 04.07.16 goedgekeurd

Activiteiten
100 jarig
bestaan
klik op het logo

SDO FBLogo 40SDO TwitterLogo 40

Jeugdevenement 3 september

Zoals jullie misschien al weten viert SDO dit jaar zijn honderdste verjaardag. Gedurende dit jaar worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Zo is er onder andere een dinnershow georganiseerd en zijn er verschillende themafeesten geweest.
Maar ook de jeugd wordt zeker niet overgeslagen!

Lees meer...

Ben je 4, 5 of 6 jaar kom in de maand september gratis proeflessen nemen bij SDO!

Wilt uw zoon of dochter kennismaken met het voetbalspelletje. Kom als 4, 5 of 6 jarige in september naar SDO om op woensdagmiddag gratis bij SDO 4 proeflessen te nemen. De trainingen zijn op woensdag van 15:45 tot 16:45uur. Na de lessen beslist u of hij of zij lid gaat worden bij SDO. Meld u aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Busje komt zo

Het voetbalseizoen zit er al lang en breed op maar dat geld nog niet voor het Nederlandse vrouwenelftal. 16 juli start namelijk het EK voetbal voor vrouwen in Nederland.

Lees meer

6e E top toernooi met zeer sterk deelnemersveld

E topHet 6e E Top toernooi bestemd voor JO11 teams die uitkomen in de 9x9 competitie was een groot succes. De deelnemende vereniging waren vooral blij met de bezetting van de teams. Ook de organisatie in handen van Toernooidirecteur Annemiek van Dijk met medewerkers Jitske van der Geest Birgit Kamieth en Joost van der Geest was zeer strak. 

Drukte bij de prijsuitreiking

Lees meer...

SDO MO15-1 de publiekskampioenen van SDO.

Schermafbeelding 2017 06 06 om 12.19.18Het valt me zwaar dit verslag te schrijven. Het liefst heb ik het er ook niet meer over. Toch schrijf ik het. Zoals iedere keer. Voor het team, de ouders, de opa’s en oma’s, de vriendjes, de vriendinnetjes, de broertjes, de zusjes en natuurlijk onze Renata, Sijmon en Joppe. En onze topmeiden speelden fantastisch bij IJsselmeervogels uit. Op het hoofdveld met al die hoge tribunes. Prachtig veld. Vele supporters. 1-0 Was genoeg of 5-4 voor een feestje. Kampioen van de Hoofdklasse met 10 eerste jaars spelers en 4 tweede jaars. En ook nog eens in het eerste jaar in de MO15.

Lees meer...

Nienke Metzger (MO15-1) beste keepster van Nederland

Beste keepster van Nederland Nienke MetzgerFrans Hoek, oud-doelman en Nederlands keeperstrainer organiseert regionale keepers- en promotiedagen. Daarbij kunnen deelnemers zich plaatsen voor de jaarlijkse Finaledag om de titel Beste Keeper en beste Keepster van Nederland. Op vrijdag 26 mei werd deze dag gehouden in een warm Harderwijk. De deelnemers speelden daar onderling partijen Voetbaltennis, Shoot and Save en Duel 1:1. Nienke Metzger, keepster van de SDO MO15-1, was na de voorronde uitgenodigd voor deze dag.

Lees meer...

JO12-1 kampioen

JO12 1 na de wedstrijd klein

Woensdag avond heeft de JO12-1 de inhaalwedstrijd  tegen Altius gewonnen. Nadat SDO op 1-0 voorkwam in de eerste helft, moest een tweede doelpunt worden gescoord om op doelsaldo boven Sporting Almere JO12-1 uit te komen in de poule.

Lees meer...

Hoofd Sponsors

Copyright © 2017. All Rights Reserved.