SDO 100 jaar

Logo SDO 100 jarig 04.07.16 goedgekeurd

Activiteiten
100 jarig
bestaan
klik op het logo

SDO FBLogo 40SDO TwitterLogo 40

Elin Richel uitgenodigd door de knvb

eline RichelDe  KNVB heeft Elin Richel uitgenodigt voor vier selectieactiviteiten van de meisjes onder 11 Noord-Holland.  Ze ontvangt deze uitnodiging omdat ze is opgevallen bij de  KNVB, De technische staf van de KNVB West I en SDO feliciteren je met deze uitnodiging. De selectieactiviteiten onder 11 jaar worden gehouden bij NVC op 2 en 9 april en 21 en 29 mei

Capricorn Field Productions

DSC 0014 1Afgelopen week hebben wij  Vincent Ruijter bedankt voor de mooie teamtenues en trainingspakken die hij namens zijn bedrijf Capricorn Field Productions heeft gesponsord voor de jongens O12-2. Een mooie bijdrage voor dit jonge elftal.  Hiermee zijn wij als vereniging blij en trots op de overeenkomst.  Onder het genot van een kopje koffie kreeg Vincent een ingelijst SDO shirt en bloemen overhandigt.Het bedrijf welke Vincent samen runt met Marco Hoogeboom leveren een freelance crew aan diverse TV producenten, reclamebureaus en zendgemachtigden over de hele wereld.

Lees meer...

Verliezen moet je ook leren!

Sinds september was JO9-4 bezig met een indrukwekkende reeks wedstrijden. Het kon niet op, soms wonnen ze met dubbele cijfers. Oke, twee keer was het iets moeilijker en werd het een gelijkspel. Tot 18 maart. Almere FC kwam op bezoek. De jongens waren er helemaal klaar voor. Gerben was er niet, maar Bart stond langs de lijn om de mannen wederom naar de overwinning te coachen. En het begon goed. De ouders hadden zich nog maar amper langs de lijn geïnstalleerd of Roemer knalde de eerste in het doel van de tegenstander.

Lees meer...

Stiften, assisten, strepen, chocoladebenen….

SDO MO15-1 – CSW MO15-2 5-0 (1-0)Het was vooral een Meike show op veld 3 gisteren. Vooral in de 2e helft kwam ze los.De eerste heflt was wat rommelig en dat kwam vooral omdat we mee gingen in het spelletje van CSW. Veel duels aangaan en vooral de bal naar voren rammen. Het was niet alleen rommelig, het leek ook op een wedstrijdje pingpongen. We probeerden wel te voetballen en de afgesproken spelverplaatsing te oefenen in deze wedstrijd. Uit hadden we al gewonnen van ze met 0-2 in een bewogen duel met 2 prachtige doelpunten van Elisa ter ere van Sjohn.

Lees meer...

SDO JO10-3 - AS ’80 JO10-2

Zaterdag 18 maart 2017 speelden we de tweede wedstrijd in de competitie (3e fase). Wij stonden samen met AS ’80 bovenaan dus al vrij vroeg in het speelschema de eigenlijke finale. Mohamed was nog steeds geblesseerd en Fabian was ook niet helemaal fit. Gelukkig kon Roeben (SDO jo9-1) met ons meespelen. Wie zou er na deze wedstrijd koploper zijn?

Lees meer...

Overwinnen begint bij trainen

18032017Elke dinsdag en donderdag trainen de jongens onder 17 zich een slag in de rondte. Conditie, baltechniek en tactiek. Wouter Bus en Carl Biesboer trainen de jongens met de bedoeling om de zaterdag daarop alles in de praktijk te brengen.
Vaak gaat dat goed. Soms iets minder.
Zou het deze week lukken? Uit tegen SV Baarn?

Lees meer...

RODA ’23 jo10-5 - SDO JO10-3

Zaterdag 11 maart 2017 speelden we de eerste wedstrijd in de nieuwe competitie. Door de afgelastingen, herindeling, voorjaarsvakantie en vrije speeldag was het een maand geleden dat we een wedstrijd hadden gespeeld. We hadden met trainen wel extra lang partijtje gedaan, maar nu dan weer voor het echie.

Lees meer...

Hoe meer kansen je creëert, des te meer kansen je zult ......

SDO MO15-1 – IJsselmeervogels MO15-1 Voor de winterstop hadden we de tegenstander van afgelopen zaterdag al ontmoet. Aan de Spakenburgse dijk werd het toen 0-0 terwijl we misschien wel 80% van de speeltijd op hun helft speelden. We creëerden echter te weinig kansen. We gingen dat dus beter doen. Met de wetenschap ergens in het achterhoofd bij de leiding dat de meiden zich goed ontwikkelen, een enorme teamspirit hebben en alles nog gewonnen hadden, gingen we zoals altijd vol voor de winst. 

Lees meer...

Penalty’s? Een makkie!

Schermafbeelding 2017 03 06 om 23.23.16DVSU MO15-1 – SDO MO15-1
Zaterdag speelden we de 1/8 finale in het bekertoernooi. Een voor velen onbekende ploeg, DVSU uit Utrecht, was onze tegenstander. Hun MO15-1? Een sterke 1e klasser. We begonnen met een nieuwe tactiek. 1-3-3-4. Anne en Anna in de spits en Meike en Beryl als vleugelaanvallers. Lieve, Yasmine en Sophie op het middenveld. En Luna, Valentina en Sam als verdediger met Nienke als een laatste ‘man’. 

Lees meer...

Oefenen voor schoolvoetbal bij SDO

SchoolvoetbalZondag 19 en 26 maart organiseert de voetbalvereniging SDO twee leuke voetbaltrainingen voor meisjes van 9 t/m 12 jaar om je voor te bereiden op het schoolvoetbal onder begeleiding van echte voetbaltrainers!
Op 19 maart van 10.00 tot 12.00 uur en op 26 maart van 10.00 tot 11.00 uur

Klik op het logo voor meer informatie

 

Hoofd Sponsors

Copyright © 2017. All Rights Reserved.