SDO 100 jaar

Koninklijke onderscheiding

 Koninklijke
 Erepenning

 11-11-2017

 

 

SDO FBLogo 40SDO TwitterLogo 40

SDO Bussum tekent overeenkomst met Dotcomsport

dotcomsportWoensdagavond 10-1-2018 vond de ondertekening en de uitlevering plaats van het SpelerVolgSysteem Dotcomclub. Op het sportcomplex De Kuil werden de coördinatoren, trainers en administratie geïnformeerd over het spelervolgsysteem.

Van links naar rechts: Ted Frederiks (Selectie & TC) en Jesse Oving (Sales Dotcomsport) zijn blij met de nieuwe samenwerking.

SDO Bussum en Dotcomsport hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend. Dit betekend dat ook zij de komende jaren gaan werken met het spelervolgsysteem Dotcomclub. Na een heldere demonstratie van het spelervolgsysteem was de keuze voor SDO Bussum snel gemaakt.

De club uit Bussum heeft gekozen voor het gebruiksvriendelijke spelervolgsysteem van Dotcomsport, waar ook een groot aantal jeugdopleidingen/academies van betaald voetbalorganisaties en vele amateurverenigingen mee werken. Het systeem is dé totaaloplossing voor voetbalorganisaties, samengesteld voor en door trainers, coördinatoren en technische commissies van verschillende voetbalorganisaties. Bij het spelervolgsysteem staan eenvoud en betrouwbaarheid centraal en het creëert een uniforme werkwijze voor heel de voetbalorganisatie.

Het spelervolgsysteem is in staat om alle geledingen binnen de voetbalorganisatie te ondersteunen. Het systeem waarborgt de continuïteit van de voetbalopleiding en zorgt ervoor dat de club minder kwetsbaar is bij verlies van belangrijk technisch kader.

Ook dient het spelervolgsysteem als stabiel platform binnen de voetbalorganisatie en zorgt het verder voor een gestructureerde en uniforme opleidingsweg, die bijdraagt aan de optimale ontwikkeling van voetballers. De webbased applicatie is, in combinatie met uw mobiele telefoon, pc of tablet, de ideale assistent van iedere (jeugd)trainer/coördinator of Technisch management.

Wij kijken uit naar een mooie samenwerking!

Hoofd Sponsors

Huidige bezoekers

We hebben 113 gasten en geen leden online

Copyright © 2018. All Rights Reserved.