SDO 100 jaar

Koninklijke onderscheiding

 Koninklijke
 Erepenning

 11-11-2017

 

 

SDO FBLogo 40SDO TwitterLogo 40

SDO Zomertoernooi zondag 28 mei 2017

Zomertoernooi

Op zondag 28 mei 2017 vindt het SDO zomer toernooi plaats. In verband met het 100 jarig bestaan van SDO is dit jaar gekozen om de familiedag eenmalig een andere invulling te geven. Het SDO zomer toernooi is voor alle leden van de SDO senioren teams bedoeld, waarbij de teams gezellig worden gemixt.

klik op de poster voor het inroductiefilm

Wij nodigen familie en vrienden graag uit om de spelers aan te moedigen maar ook te genieten van alle zomerse activiteiten die dit toernooi biedt. Het wordt een onwijs gezellige en actieve dag op ons eigen vertrouwde SDO terrein.
Spetterend, dorstig en heel veel vermaak gegarandeerd op deze dag!

Organisatie
Met veel enthousiasme organiseren 14 speelsters van vrouwen 2 het SDO zomer toernooi om inkomsten te generen voor het 100 jarig bestaan. Mocht je vragen hebben over dit toernooi spreek gerust een speelster van vrouwen 2 aan.

Programma
Vanaf 09.30 uur melden alle senioren leden zich op de club voor zowel de indeling van de teams als het ontvangen van een speciale ''goodie''. Om 10.00 start het toernooi met een reeks zomerse activiteiten en voetbal. Hierbij kan, tegen vergoeding, gebruik worden gemaakt van onze zomerse horeca (met uiteraard een top horecateam). Rond 14.00 uur zal het sportieve gedeelte van het toernooi eindigen waarna er voldoende ruimte is voor …. FEEST! Het entertainment is zomers gekleurd en is er ruimte voor een dansje en een sjansje (en voldoende BIER). Een tipje van de sluier kunnen we alvast oplichten namelijk een wipe-out attractie!
Rond 18.00 uur zal het feest ten einde lopen en wordt er terug gekeken op een leuke en gezellige dag vol nieuwe avonturen!!...

Aanmeldingen
De aanmeldingen gaan automatisch via de begeleiders van elk team. Tot 1 april kan er met een geldige reden worden afgezegd. Voor meer informatie kun je terecht bij je begeleider. Ben je geen speler van een huidig SDO senioren team? Geen probleem, kom gezellig langs!

Tot zondag 28 mei 2017!

Hoofd Sponsors

Huidige bezoekers

We hebben 191 gasten en geen leden online

Copyright © 2018. All Rights Reserved.